A Dharmaralról

A Dharmaral Adventure megalapításának gondolata egy csendes beszélgetés során jött létre, egy hétfő esti jógaóra után.

Filozofáltunk arról, mit ad számunkra a jóga, az utazás és az új élmények megismerése, hiszen az életemben ezek mind régóta fontos szerepeket töltenek be. Számomra a hétköznapok nem telhetnek el jóga nélkül, a hónapok pedig utazások nélkül, az utazások szörfözés nélkül.

Kalandvágyam a nagy városok helyett mindig különlegesebb helyekre sodort. Óceánparti szigetekre, több ezer méterbe magasodó hegyekbe, szurdokokban nyugvó vízesésekbe és ezekben folyton folyvást az extrémebb tevékenységeket kerestem.

Így szerettem bele a szörfözésbe vagy a canyoningba, a via-ferrataba, a több napig tartó trailekbe.

Útjaim során mindig nagyszerű embereket ismertem meg és végtelen hálát éreztm, hogy élményeimet, gondolatainkat megoszthatjuk egymással, akár az óceánparton este vacsorázva a naplementében, napfelkeltekor egy campingfőzőn főzött kávé mellett a hegyekben, vagy egy hosszú trail közben, több órás csend után.

Ezek az élmények erősítették meg bennem, hogy szeretném minél több emberrel megosztani utazásaimat, mert mindenkinek szüksége van az „itt és most” élményre.

A táborok során mindig elsődleges cél lesz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a pillanatokból.

Névválasztás könnyű volt, hiszen a dharmám biztosan az utazás, a jóga és a szörf, az új élmények megélése az itt és most-ban.

A maral az óceán felől fújó szelet jelenti, ami a szörfözéshez ideális.

A szél, a változás, a folyton mozgás törvénye, nem is jellemezhetne ennél jobban.

 

 

 

hu_HUHungarian
Hossergor, Franciaország - szörf és Jógatábor -2024. június 8 – 15.

last minute

Utolsó 1 hely elérhető