Szörf és Jógatábor, Mexikóban 
📍Mexikó, Oxaca 
🗓️ 2024. 02.05 – 02.15. 

Számos oka van annak, hogy Mexikó csendes-óceáni partvidéke miért az egyik legkedveltebb úti cél a világon.
Egzotikus szépsége és színes kultúrája elragadó.
Ez a napos ország számos lenyűgöző kincset rejteget és mi felsoroljuk a 10 kedvencünket, hogy miért érdemes velünk tartanod! 

1. Egész éven át tartó napos időjárás. 

2. Gasztronómia! A Mexikói konyha a világon az egyik legkedveltebb. A street-food-kultúra uralkodik és zseniális kulináris utazás.

3. Művészet! Mexikó művészete olyan színes, hogy egyből életre kelnek a festmények, a zene által felidézett emlékek. A múzeumokban rejlő alkotások szavak nélkül mesélik el az ország történelmét és kultúráját.

4. Tengerpart. Mexikó tengerpartjai pontosan úgy néznek ki mint a képeslapokon. A lágy homok és a türkizkék víz végtelen szakaszai a mennyország egy kis szeletét adják a mexikói utazáshoz. Lélegzetelállító tengeri élővilág pedig a szürke bálnáknak ad otthont. 

5. Természeti szépségek! Mexikó természeti sokszínűsége a hegyektől a dzsungelekig, Nemzeti Parkokon keresztül felfedezésre vár. 

6. Vendégszeretet! A kultúra középpontjában azok az emberek állnak, akik Mexikót hívják otthonuknak. Ő általuk ez az ország barátságos és biztonságos érzést nyújt az utazásunk alatt.

7. Izgalmas kalandok! Mexikóban nem lehet unatkozni: ejtőernyős ugrás, sznorkelezés és delfinekkel való úszás csak néhány az országban kipróbálható szabadtéri kalandok közül. 

8. Misztikus maja romok! Az egykor nagy maja civilizáció néhány figyelemre méltó maradványa Mexikóban található.

9. Szabadság! Mexikó az 1960-as évek óta vonzza a hippiket és a szörfösöket.
A szabadság szelleme a mai napig tart. Az utcák mentén szörfházak, jógastúdiók és több vegán étterem található, mint amennyit elvárhatnánk! 

10. Szörf! Mexikó csendes-óceáni partvidéke az egyik legkedveltebb úti cél a szörfösök körében. Hihetetlen lágy, meleg, zöld hullámok. 

Fedezd fel velünk Mexikó színes varázsát, vágj bele egy életre szóló kalandba!
Kattints a linkre a részletekért és jelentkezz!

https://dharmaraladventure.com/irany-mexiko-szorf-es-jogatabor/

Jelentkezési határidő: 2024.01.01

hu_HUHungarian
Hossergor, Franciaország - szörf és Jógatábor -2024. június 8 – 15.

last minute

Utolsó 1 hely elérhető