fbpx

A Dharmaralról

A Dharmaral Adventure megalapításának gondolata egy csendes beszélgetés során jött létre, egy hétfő esti jógaóra után.

Filozofáltunk arról, mit ad számunkra a jóga, az utazás és az új élmények megismerése, hiszen az életemben ezek mind régóta fontos szerepeket töltenek be. Számomra a hétköznapok nem telhetnek el jóga nélkül, a hónapok pedig utazások nélkül, az utazások szörfözés nélkül.

Kalandvágyam a nagy városok helyett mindig különlegesebb helyekre sodort. 

Óceánparti szigetekre, több ezer méterbe magasodó hegyekbe, szurdokokban nyugvó vízesésekbe és ezekben folyton folyvást az extrémebb tevékenységeket kerestem.

Így szerettem bele a szörfözésbe vagy a canyoningba, a via-ferrataba, a több napig tartó trailekbe.

Útjaim során mindig nagyszerű embereket ismertem meg és végtelen hálát éreztm, hogy élményeimet, gondolatainkat megoszthatjuk egymással, akár az óceánparton este vacsorázva a naplementében, napfelkeltekor egy campingfőzőn főzött kávé mellett a hegyekben, vagy egy hosszú trail közben, több órás csend után.

Ezek az élmények erősítették meg bennem, hogy szeretném minél több emberrel megosztani utazásaimat, mert mindenkinek szüksége van az „itt és most” élményre.

A táborok során mindig elsődleges cél lesz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a pillanatokból.

Névválasztás könnyű volt, hiszen a dharmám biztosan az utazás, a jóga és a szörf, az új élmények megélése az itt és most-ban.

A maral az óceán felől fújó szelet jelenti, ami a szörfözéshez ideális.

A szél, a változás, a folyton mozgás törvénye, nem is jellemezhetne ennél jobban.

HARI OM

Reni

Csapatunk

Zotya csapatunk elsőszámú túravezetője. A Dharmaral fontos szerepet játszik életében, hiszen nem csak a táborok alatt van jelen, hanem a táborok megszervezésében is fontos szerepet tölt be. Gyermekkora óta síel és snowboardozik. A víz mindig is jelen volt életében, hiszen profi szinten vízilabdázott és úszott. A szörfözés pedig zsigeri szinten jött nála, hiszen a második szörfórája után már kemény deszkára váltott és naná, hogy shortboardozik. Szenvedélyesen szereti a természetet és a legtöbb szabadidejét ott tölti. Nagy városok helyett hegyek, óceánok, tengerek, dzsungelek. Hotelek helyett pedig biztosan a legextrémebb helyeken fog sátrat verni. Mivel nagy családban nőtt fel, így számára a közösség érzete mélyen gyökerezik.  „.. nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen ilyen fiatalon, már több kontinenst is felfedezhettem, nincsen egyetlen kedvenc helyem, rajongok a Tátra hegyeiért, Bali hullámaiért, Kína építészetéért, Olaszország gasztronómiájáért és Skócia nyugalmáért. 

 

.
Előző dia
Következő dia
.
Előző dia
Következő dia
hu_HUHungarian
IMG_5985
2024. szeptember 5-12.

Utolsó 2 hely elérhető