Gyakori kérdések

Sok kérdésedre választ találsz itt.
Ha bármi további kérdésed van, keress minket a kapcsolat oldalon.

Naná! Táborainkban sokan egyedül jönnek, mert éppen szeretnének kilépni a komfortzónájúból, új embereket megismerni és hasonló érdeklődésű emberekkel találkozni. A szervezett utazás előnye, hogy erre mind alkalmad nyílik egy tábor alatt. Bátran jelentkezz az utazásra egyedül, barátokkal vagy pároddal mert biztosan új barátokra lelsz.
Táborainkban a kezdődőktől a haladókig, gyakorlott szörfösökig, jógikig mindenki részt vesz. Nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti oktatásra szörfözésnél és a jógánál egyaránt, így bármilyen szinten is van a tudásod a fejlődés garantált. Úszás tudás és extrémsport biztosítás minden utunknál szükséges!
Táborainkban az utazás mindig egyénileg történik és az előre megadott desztinációkon vár a túravezető. A szervezésben mindig segítségedre leszünk és arra törekszünk, hogy megpróbáljuk összeszervezni a közös oda-vissza utazásokat.
A felszerelésről az utazás előtt mindig küldünk egy ajánlott listát mit érdemes magaddal hozni a tábor időtartalmára. Jóga matrac szükséges, hozhatod a sajátod, de mindig van alkalmad a helyszínen vásárolni. A szörfözéshez mindig biztosítva van a neoprénruha és a deszka. Canyoninghoz pedig a biztosítóeszközök, beülő és a neoprénruha.
Semmi probléma! Rugalmasak vagyunk. Ha előre jelzed nekünk mindig lesz alternatíva helyette, ami számodra megfelelő lesz.

Testimonials

Résztvevőink mondták

Velünk megteheted

Járd a saját utadat

hu_HUHungarian