Hogyan működik a táborokra való jelentkezés nálunk?

Nézzük meg lépésről lépésre! 

 1. A tábor kiválasztása: Válaszd ki  az általad legmegfelelőbb tábort, nézd meg milyen sokoldalú programokat kínálunk!
  Figyelj befelé és hallgasd meg, melyik az az úti cél, ami hív.

 2. Jelentkezési űrlap kitöltése: Amint megtaláltad álmaid táborát, vagy úti célját, töltsd ki a könnyen áttekinthető jelentkezési űrlapunkat, kattints a jelentkezem gombra!Minden szükséges információt gyorsan és egyszerűen megadhatsz.

 3. Felkeresünk téged: Miután jelentkeztél, hamarosan e-mailben válaszolunk neked. Mellékelve küldjük az utazási szerződést, amelyet egyszerűen és zökkenőmentesen kitölthetsz, majd visszaküldhetsz nekünk.

 4. Részvételi díj: 30% előleg befizetésével tudod biztosítani helyed a táborban. A második részletet pedig 30 nappal az utazás előtt kell befizetni. Ha ez megtörtént, mi kiállítjuk a számlát és elküldjük részedre.

 5. Az utazási részletei: Mi gondoskodunk arról, hogy megtaláljuk neked a legjobb repülőjegyet és ehhez küldünk részedre egy olyan ajánlatot, mely a csapat többségének kedvező, hogy együtt utazhassunk. Elküldjük az utastájékoztatót, amiben minden fontos részletet megtalálsz a táborral kapcsolatban. Majd meghívunk a csoportba, amelyben a többi utazó társad találod.

 6. Az utasbiztosítás kötése után már csak izgatottan kell várni az indulást!

 
 

Gyakori kérdések

Sok kérdésedre választ találsz itt.
Ha bármi további kérdésed van, keress minket elérhetőségeink egyikén..

Naná! Táborainkban sokan egyedül jönnek, mert éppen szeretnének kilépni a komfortzónájúból, új embereket megismerni és hasonló érdeklődésű emberekkel találkozni. A szervezett utazás előnye, hogy erre mind alkalmad nyílik egy tábor alatt. Bátran jelentkezz az utazásra egyedül, barátokkal vagy pároddal mert biztosan új barátokra lelsz.
Táborainkban a kezdődőktől a haladókig, gyakorlott szörfösökig, jógikig mindenki részt vesz. Nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti oktatásra szörfözésnél és a jógánál egyaránt, így bármilyen szinten is van a tudásod a fejlődés garantált. Úszás tudás és extrémsport biztosítás minden utunknál szükséges!
Táborainkban az utazás mindig egyénileg történik és az előre megadott desztinációkon vár a túravezető. A szervezésben mindig segítségedre leszünk és arra törekszünk, hogy megpróbáljuk összeszervezni a közös oda-vissza utazásokat.
A felszerelésről az utazás előtt mindig küldünk egy ajánlott listát mit érdemes magaddal hozni a tábor időtartalmára. Jóga matrac szükséges, hozhatod a sajátod, de mindig van alkalmad a helyszínen vásárolni. A szörfözéshez mindig biztosítva van a neoprénruha és a deszka. Canyoninghoz pedig a biztosítóeszközök, beülő és a neoprénruha.
Semmi probléma! Rugalmasak vagyunk. Ha előre jelzed nekünk mindig lesz alternatíva helyette, ami számodra megfelelő lesz.

Házirend

 1. Kommunikáció és együttműködés: A tábor folyamán mindig a közösség az első. Bátorítjuk a nyitott kommunikációt és az együttműködést. Ha bármilyen probléma vagy aggodalom merül fel, kérjük, oszd meg azt a táborvezetővel, vagy a szervezőkkel. Amennyiben nem tudsz erkölcsileg és morálisan a közösség része lenni, bomlasztó hatással vagy a közösségre, megszeged a házirendet.

 

 1. Tudatmódosító szerek és alkohol: A tábor időtartama alatt, a tábor területén és helyszínén, programjainkon a tudatmódosító szerek és az alkohol fogyasztása szigorúan tilos.

 

 1. Programok és részvétel: Bár a programokon való részvétel nem kötelező, ha valaki úgy dönt, hogy nem vesz részt egy adott tevékenységen, azt saját felelősségére teszi. Nem vállalunk felelősséget semmilyen esetleges kárért, sérülésért vagy veszteségért, további anyagi költségért, ami a programon való részvétel elmulasztásával kapcsolatban merül fel. 

 

 1. Nyugalom, hangzavar: 24:00 óra után minden táborozónak figyelmébe kell vennie, hogy nem zavarhatja a többi táborozó pihenését és alvását. Kérjük, tartsd tiszteletben a nyugalmat és a csendet. 

 

 1. Környezetvédelem: Tiszteljük a természetet, és vigyázzunk a tábor környezetére. Ne szemeteljünk, használjuk újra a tárgyakat, és használjuk a kijelölt hulladékgyűjtőket. 

 

 1. Felszerelés: A táborban minden felszerelést, amelyet az utazási segédletben leírtunk, a tábor első napjára be kell szerezni.

 

 1. Túrán való részvétel feltételei: Aki nem teljesíti a túrán való részvételi feltételeket, nem utazhat el velünk a tábor helyszínére. 

 

 1. Rend és tisztaság: A közösség vállalja, hogy a tisztaságot és a rendet a szálláshelyünkön végig fenntartja a tábor folyamán, segít a házat úgy visszaadni, ahogyan átvételre került. 

 

Az Utas kötelezettséget vállal arra, hogy a Házirendet és az idegenvezetők utasításait betartja. Ezek megszegése esetén az Utas az utazásból kizárható, szükség esetén a helyi hatóságok közbenjárásával. Ilyen esetben az Utazásszervezőt semmilyen anyagi felelősség nem terheli, vele szemben az Utas lemond minden vagyoni és nem vagyoni kártérítési igényéről. Aki a tábor időtartama alatt a fent említett szabályokat megszegi, az azonnali kizárásra kerül a táborból.

 

 2024.01.07. Dharmaral Adventure Kft

Járd a saját utadat

hu_HUHungarian
Hossergor, Franciaország - szörf és Jógatábor -2024. június 8 – 15.

last minute

Utolsó 1 hely elérhető