fbpx

Blog

Blog

A karmikus kapcsolódások tanításai.

Mindenki számára megnyugtató lenne az a tudat, azzal a gondolattal kezdeni élni az életet, hogy mindenki számára létezik egy lelkitárs.
Hogy eljön az a pillanat, amikor minden düh, csalódás, bocsánatkérés és megbocsátás, a hovatartozás élménye értelmet nyer.

Részletek
Blog

Megtalálni önmagad a változás folyamatában.

Ismerős az, amikor a munka miatt elmondod, hogy mennyire nem szereted a mókuskereket, amelyben a mindennapi életed éled, de mégsem teszel ellene semmit?
Bejársz dolgozni olyan helyre, ahol nem érzed magad sem sikeresnek, sem elégedettnek, mégsem teszel semmit azért, hogy ez megváltozzon.
Kell valami drasztikus, hogy változzon.
És ha szerencsés vagy, felébredsz, hogy neked így nem jó.

Részletek
Blog

A szörfözés mindenkié!

A szörfözés egy spirituális út, amelynek segítségével megismered a természet nagyságát és segít felismerni a benne levő szerepedet. Ha kimész a deszkáddal a vízre, kiürül a fejed és segít elűzni a gondjaid.

Részletek
Blog

Éld a saját életed.

Az emberi élet folyamatos törekvése az, hogy egyensúlyt teremtsünk. 
Középpontunkban legyünk, fókuszáljunk. Ekkor tudunk teljes életet élni.
A jóga pedig segít abban, hogy urald az energiákat és egyensúlyba kerülj. 
Amikor elkezdtem jógázni fokozatosan merültem el abban, hogy ez nem csak egy „sport, ami a testem karbantartja”, hanem a lelkem és a tudatom is. Erre nagy szükségem volt.Így a jógikus életmód minden velejáróját időről-időre építettem bele a napjaimba, az életembe.

Részletek
Blog

Szörf és a Pránájáma

Az elmúlt napokban óriási hullámok voltak.! 2,5 – 3 méteres hullámok, szél és persze nagyon erős shorebreak.Sessionokként két, három deszkát is láttam kettétörni. Amikor pedig a tengerparti kávézóban töltöttem az

Részletek
Blog

Gasztronómia

Hiszünk a közösségi erejében, abban, hogy a gasztronómián keresztül kapcsolódni tudunk másokhoz.Megosztani terveinket reggeli közben, gondolatainkat ebéd közben és élményeinket vacsora közben.Felfedezni a világ gasztronómiai csodáit.Ezeket mind megteheted táborainkban, hiszen

Részletek
Blog

Miért válaszd a szervezett utazást!

Miért válaszd a szervezett utazást?Sokan, amikor meghallják a szervezett utazást, ódzkodnak a gondolattól.De szögezzük le: a Dharmaral Adventure nem az esernyős, a városon keresztül 30 fokban a napon végig rángatós

Részletek
Blog

Szörf és Jóga!

Szörfözni csak egyféleképpen tudsz: ha semmi nem vonja el a figyelmed a szörfözéstől! Mivel tudod ezt jól gyakorolni? Jógával! Nem véletlen, hogy a szörfösök életében a jóga a második szerelem!

Részletek
Blog

Tiszteljük a korlátainkat.

Az elmúlt napokban többet úsztam mint szörföztem! De van ilyen is.Főképpen akkor amikor az embert egyre nagyobb hullámok hívják, akkor menni kell.Canguuban az elmúlt napokban óriási hullámok voltak low tide

Részletek
hu_HUHungarian
IMG_5985
2024. szeptember 5-12.

Utolsó 2 hely elérhető