A szörfözés mindenkié!
Nincsen korhoz, vagy nemhez kötve.
A szörfözés egy spirituális út, amelynek segítségével megismered a természet nagyságát és segít felismerni a benne levő szerepedet. Ha kimész a deszkáddal a vízre, kiürül a fejed és segít elűzni a gondjaid.
A természetben lenni gyógyító élmény, és ez soha nem igazabb, mint amikor kint vagy az óceánon a deszkáddal és érzed a hullámok rezgését. Ezért lehet egyből beleszeretni.
A szörfözés kultúrája ma már nagy mértékben növekszik. Számos nagyszerű szörfiskola és szörftábor nyújt lehetőséget a kipróbáláshoz. 
És én receptre írnám fel!
És ami a legfontosabb, sohasem késő elkezdeni!
A Dharmaral fókuszba helyezi, hogy mindenki biztonságosan tudja elsajátítani a szörfözést, ezért profi szörfiskolákkal dolgozunk együtt! Sokan azt hiszik, hogy táborainkba csak profi szörfösök jelentkeznek, pedig a kezdődőktől a haladókig, gyakorlott szörfösökig mindenki részt vesz.
A táborokban minden gyakorlás előtt elhangzik, hogy mindneki tartsa tiszteletben a határait és a saját napi érzetei alapján gyakoroljon. 
Természetesen ebben segítünk irányt mutatni. 
Ezzel tudjuk mindenki számára biztonságossá, önfeledté tenni főképpen egy kezdő számára a gyakorlást, a haladók számára pedig a dinamikus tanulást. 

És ha kipróbálnád, milyen érzés deszkát ragadni és egyesülni a természettel, akkor látogass el weboldalunkra a részletekért, hiszen számos fantasztikus szörfspotra látogatunk 2024-ben!

📍Marokkó
Évindító Szörf és Jógatábor 
🗓️ 2024. január 20-27. 

📍Mexikó, Oxaca 
Szörf és Jógatábor, Mexikóban 🇲🇽
🗓️ 2024. 02.05 – 02.15. 

📍Japán: Tokió, Kiotó, Okinawa
Japán expedíció és Szörftábor
🗓️ 2024. március 2-15. 

📍Bali, Indonézia
Work&Surf Tábor 
🗓️ 2024. március 26 – 2024. április 25.

📍Shoort-Hossergor, Franciaország 
Szörf és Jógatábor – Franciaországban
🗓️ 2024. június 9-15. 

hu_HUHungarian
Hossergor, Franciaország - szörf és Jógatábor -2024. június 8 – 15.

last minute

Utolsó 1 hely elérhető